fredag 26 mars 2010

Semester tack!


Hej!

Tittar in lite hastigt. Är just nu inne i en väldigt hektisk period på jobbet. Det i kombination med att man vill göra många saker hemma fungerar inte så bra så nu längtar jag mig bara bort. Bort till sommarens sköna långa lediga dagar med mycket sol, vackra solnedgångar och att bara få vara.

Våren har verkligen kommit hit till västra Sverige. Igår gick jag utan jacka en stund på eftermiddagen i 16 graders värme, idag vräkte regnet ner för att ta bort resterna av snön. Snart är det dags att ta tag i trädgården. Jag längtar!

Kram Therése

5 kommentarer:

 1. Hej ! Ja, visst är det härligt med vårkänslorna ! Det är väntan på som är så härlig tycker jag...en underbar tid ! Må så gott ! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Låter härligt med så varmt! Skulle gärna få vara så här också, så att vi kunde bli av med snön. Vi har alldeles för mycket kvar i trädgården!:) Fast idag upptäckte jag att de hade börjat sopa gatorna!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, gårdagen var verkligen superhärlig! När jag städade hade jag öppet flera fönster och det blev inte ens kallt inne, härligt!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Antar att det är er båt? Den ser SÅ fin ut - vad är det för någon? Är inte riktigt så hemma på segelbåtar även om vi har seglat en del också:)

  Visst längtar man nu...bara vi blir klara med vårt badrum så skall vi börja med båten - så himla roligt att packa in alla grejer (till skillnad mot hösten - det är inte riktigt lika kul att packa ur:)

  Hoppas du har en skön helg trots det blöta vädret:)

  Kram kram!

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken härlig bild, man längtar verkligen. Idag var vi en tripp ner till hamnen (Björlanda) men där ligger fortfarande isen kvar så båten får vänta ;-)

  SvaraRadera

Hej! Vad glad jag blir att just Du vill skriva en rad här hos mig. Tack!