tisdag 17 januari 2012

Nytt badrum och tvättstugaI 3,5 år har vi hållit på och renoverat vår tvättstuga och badrum. Livet kom emellan med saker som barn och båt. De senaste tre vintrarna har det varit lite svårt att tvätta för vattnet till tvättmaskinen frös hela tiden. Sista vintern slutade vi använda tvättstugan i november och kopplade in tvättmaskinen igen i mars. Fyra månader utan tvättmaskin. Kan idag inte fatta hur vi klarade det. Är otroligt tacksam för min mamma som ställde upp och tog hand om tvätten när det var som mest akut. Lakan och handdukar fick vänta om de inte tog slut i garderoben. När jag äntligen kunde tvätta körde jag 30 maskiner under tre dagar. Då kan man få en liten bild av hur mycket tvätt vi hade samlat på oss, trebarnsfamilj som vi är.

Men nu i höstas var tvättstugan och badrummet äntligen klar och vi firade med bubbel och pizza. Njuter varje dag av att komma in i denna oas.

2 kommentarer:

 1. Jösses, klara sig utan tvättmaskin i fyra månader!!! Men måste man så måste man.
  Jag håller sakta, men säkert på att komma i form med min löpning jag också. Var förkyld mer eller mindre hela december. Nu är jag dock igång igen och det är så skönt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad roligt att se dig igen!

  Det där lät osannolikt jobbigt, skönt att allt är klart nu!

  trevlig helg!

  kram Pernilla

  SvaraRadera

Hej! Vad glad jag blir att just Du vill skriva en rad här hos mig. Tack!