tisdag 6 april 2010

Vårtecken

Här njuter vi av påsklov. Det är underbart med några lediga dagar så här på våren. Det känns mycket lättare att vara ledig nu än på sportlovet när vi var fastlåsta med gipsade ben och annat trist.

Är precis hemkommen från en liten joggingtur. Den var inte lång och jag sprang inte hela vägen men jag kom i alla fall ut en sväng och det är jag väldigt nöjd med. Att det ska vara så svårt att komma iväg ibland. Att en hel del ger sig ut på joggingturer är ett säkert vårtecken för mig. I helgen har jag upptäckt en hel del till.


Första fikan ute på baksidan. Här ska det byggas ny altan och bytas panel innan det är dags för sommarens alla underbara grillkvällar.

 
Krabbfiskepremiär i samband med avtäckningen av båten. Storebror S njuter i sällskapet av idolen L. Det gjorde inte så mycket att inte en enda krabba gick att finna. Jag själv sprang runt och jagade lilla L som gjorde allt för att upptäcka världen (vattnet) och att hela tiden smita ifrån sin mamma. Jag kanske inte behöver ge mig ut på några extra joggingturer i alla fall...

4 kommentarer:

 1. Bra början i alla fall och huvudsaken är ju att man kommer ut på sina joggingrundor!:) Jag väntar någon dag till då min förkylning kanske hinner bli något bättre, men sedan ska jag ut igen!:)
  Härligt det ser ut med vattnet! Jag skulle nog inte klara av att bo för långt från vatten. Har i hela mitt liv bott nära vatten.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken mysig blogg du har. Duktigt att komma ut på en joggingtur. Här blir det mest promenader, men kanske... Ibland får man nöja sig med att jaga barn istället. Mysigt att fiska krabbor, visst får man en längtan efter sommar och båtliv. Ha en bra vecka!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Vi ska bygga nytt altangolv vid poolen. Det ska bli så kul att se hur det kommer bli.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Härligt med en joggingtur, har också tänkt ge mig ut men blir ju inte av med min envisa halsfluss....

  SvaraRadera

Hej! Vad glad jag blir att just Du vill skriva en rad här hos mig. Tack!