tisdag 17 januari 2012

Nytt badrum och tvättstuga



I 3,5 år har vi hållit på och renoverat vår tvättstuga och badrum. Livet kom emellan med saker som barn och båt. De senaste tre vintrarna har det varit lite svårt att tvätta för vattnet till tvättmaskinen frös hela tiden. Sista vintern slutade vi använda tvättstugan i november och kopplade in tvättmaskinen igen i mars. Fyra månader utan tvättmaskin. Kan idag inte fatta hur vi klarade det. Är otroligt tacksam för min mamma som ställde upp och tog hand om tvätten när det var som mest akut. Lakan och handdukar fick vänta om de inte tog slut i garderoben. När jag äntligen kunde tvätta körde jag 30 maskiner under tre dagar. Då kan man få en liten bild av hur mycket tvätt vi hade samlat på oss, trebarnsfamilj som vi är.

Men nu i höstas var tvättstugan och badrummet äntligen klar och vi firade med bubbel och pizza. Njuter varje dag av att komma in i denna oas.

lördag 14 januari 2012

Egentid

Vad är det med den här årstiden och med mina bloggförsök? I vilket fall som helst ska jag nu verkligen ge det ett ordentligt försök. Jag är ofta väldigt hård mot mig själv men när jag bläddrar igenom bloggen som jag inte besökt på länge känner jag mig stolt. Här vill jag skriva om allt som får mig att må bra. Jag vill segla genom livet med solfyllda segel med mina tre fantastiska barn och min älskade man.

Idag har jag bakat goda baguetter till frukost, sprungit längre än jag gjort på länge och myst med mellansonen i leksaksaffären. Som småbarnsförälder till tre barn är det ibland svårt att ge egentid till dem men desto mysigare när det blir av.