tisdag 13 april 2010

Tillfällig paus


Hej!

Kikar in en snabbis för att meddela att jag måste ta en tillfällig paus. Har alldeles för mycket att göra på jobbet och även här hemma går livet som trebarnsmamma på i 150 knyck. Lovar att snart komma tillbaka och kika runt till er andra.

Kram Therése

torsdag 8 april 2010

Redo för våren


Hej alla underbara människor i Blogglandia. Tack för alla fina kommentarer.

Idag har jag (äntligen!) varit hos frisören och gjort mig vårfin. Med ljusare slingor och kortare hår är jag nu redo att möta våren.
Ikväll fick jag rensat en hel del i arbetsrummet så snart är det redo för uppvisning. Det är ett rum som har blivit vår avställningsplats så många saker finns där som inte hör hemma där. Men nu börjar jag ana slutet på röran. Det är så otroligt skönt att få rensa.

I morgon ska jag, en kär vän och alla våra barn åka till Nordens Ark och titta på vargar och andra spännande djur. Det ska spännande och riktigt trevligt. Det här lovet har än så länge överträffat alla förväntningar.

Kram Therése

onsdag 7 april 2010

När livet är som bäst


Är precis hemkommen från en underbar dag i trevliga vänners sällskap. God lunch, fika i solen, lekande barn, sovande barn som gör att mamma får prata ostört med sina väninnor. Helt klart en dag när livet är som bäst.

Hoppas att ni har en bra dag alla ni som tittar in här. Besöksräknaren har precis passerat 1000 besökare och jag är jätteglad!

Kram Therése

tisdag 6 april 2010

Vårtecken

Här njuter vi av påsklov. Det är underbart med några lediga dagar så här på våren. Det känns mycket lättare att vara ledig nu än på sportlovet när vi var fastlåsta med gipsade ben och annat trist.

Är precis hemkommen från en liten joggingtur. Den var inte lång och jag sprang inte hela vägen men jag kom i alla fall ut en sväng och det är jag väldigt nöjd med. Att det ska vara så svårt att komma iväg ibland. Att en hel del ger sig ut på joggingturer är ett säkert vårtecken för mig. I helgen har jag upptäckt en hel del till.


Första fikan ute på baksidan. Här ska det byggas ny altan och bytas panel innan det är dags för sommarens alla underbara grillkvällar.

 
Krabbfiskepremiär i samband med avtäckningen av båten. Storebror S njuter i sällskapet av idolen L. Det gjorde inte så mycket att inte en enda krabba gick att finna. Jag själv sprang runt och jagade lilla L som gjorde allt för att upptäcka världen (vattnet) och att hela tiden smita ifrån sin mamma. Jag kanske inte behöver ge mig ut på några extra joggingturer i alla fall...

måndag 5 april 2010

"Nu är det vår!"


Idag har vi födelsedag här hemma. Yngsta sonen fyller 4 år och den har firats med tårta och presenter. Efter att ha blivit sjungen för i morse bad vi honom att gå ut i hallen och titta. Där stod en cykel och väntade. Han blev jublande glad men sa sedan snabbt "När får jag presenterna med papper på?" Pappa i huset säger att sonen brås på sin mor. Jag har ingen aning var han har fått det ifrån. *Fniss*

För att vara fyra år så har F många tankar och funderingar. Visste ni att man inte har fyllt år förräns alla ljusen på tårtan är utblåsta. Oavsett vilken tid på dygnet man är född!?!

När kalaset var slut konstaterade sonen att "Nu är det vår!" Väntan genom den långa vintern är äntligen över och all snö är borta. Födelsedagen är firad. Då är det vår!

Bilder på hur våren har startat hos oss kommer senare men totalt sett har det varit en underbar helg med mersmak för vår och sommar.

Kram Therése

fredag 2 april 2010

Kuddar


Hej!

Jaha då var det långfredag. Avslutade torsdagens jobbdag med ett möte och lyckades totalt glömma bort att det var ledigt idag. Fick en positiv överraskning när alla önskade Glad Påsk och "Vi ses om en vecka". Vet inte om det tyder på att jag går helt upp i mitt jobb eller på att jag just nu är så disträ att jag glömmer det mesta. Jag tror mest på det senare alternativet.


Har sett alla fina kuddar som alla andra har i sina soffor och insett när jag tittar runt här hemma att här finns inte en enda vettig prydnadskudde. Däremot en mängd filtar. Men frestelsen blev för stor så nu finns det några kuddar i soffan. *Fniss*

Nu ska jag och barnen åka ut till båten för att se hur det går för maken med avtäckningen. Hoppas kunna njuta av lite härligt solsken och vågskvalp.

Ha en härlig låååång fredag.
Kram Therése